Jamie Hyneman live

Jamie Hyneman geeft unieke inzichten over de magie van creativiteit. Met zijn indrukwekkende CV en kenmerkende snor en baret is Jamie een icoon door de populariteit van wetenschap en technologie te vergroten.  
 
Jamie werd wereldberoemd dankzij zijn aandeel in de succesvolle TV-serie MythBusters waarin hij samen met collega Adam Savage broodjeaapverhalen en mythes testte op hun geloofwaardigheid. Ruim voordat Jamie in MythBusters voor explosieve scenes zorgde werd hij al geroemd als de special effects man van films als Robocop, Arachnophobia en Flubber. Tevens won hij meermaals Robotwars.
 
Tijdens Technologie on Stage staat Jamie met een minstens zo intrigerend verhaal op het podium in Enschede met zijn reis en passie om bijzondere - en onmogelik geachte - uitdagingen op te lossen. Je krijgt in de stream een kijkje in zijn brein waarbij het publiek hem vraagt hoe hij zijn innovaties bedenkt, maakt en in de wereld zet.  
 
Technology on Stage met Jamie Hyneman is een productie van  Dutch Innovation Academy in samenwerking met Universiteit Twente en Demcon.